Okul Pansiyon Bilgileri

OKUL PANSİYONUMUZ

05-03-2020

Ümmü Baykan Anadolu İmam Hatip Lisesi erkek pansiyonumuz 2016-2017 eğitim öğretim yılında faaliyete geçmiştir..

Pansiyon kapasitemiz 100 dür.

Pansiyonumuz bodrum   artı   3 katlı olup,  iki katı yatakhanelere ayrılmıştır. Pansiyon iki bloktan oluşmuştur,toplam 25 oda kapasitesi mevcuttur. Her blokta banyo, wc  bulunmaktadır. Yine katlarda ütü odası , dinlenme odası ve belletmen odalarımız mevcuttur.

Odalarımız 6 kişiliktir. Ranza tipi ikili 6 adet yatak , 6 adet dolap , çalışma masası ve sandalyesi  bulunmaktadır.

Zemin katta yemekhane, lavabo , wc , malzeme odası , revir mevcuttur.

Bodrum  katta ise mutfak,çamaşırhane, ambar , elektrik odası vb. odalar vardır.

Yine zemin katta Atatürk köşesi ,  misafir köşesi , banko , oturma bankları , ayakkabılıklarımız mevcuttur.Her iki bloğun girişinde birer tane TV bulunmaktadır Kamera sistemi ve anons sistemi kullanılmaktadır .

Pansiyonda görevli  :  1 müdür yrd.  2 aşçı  ve  2 temizlik elemanı görev yapmaktadır.

05.03.2020 445