Üç Aylar Panomuz

Zaman, bize verilen en büyük nimetlerden biridirAllah'ın verdiği nimetlerden faydalanmanın imkânlarının sunulduğu bazı zamanlar vardır. Bunların başında üç aylar gelmektedir.

Üç aylar, hidayet ve rahmet kaynağı olan Kur'ân-ı Kerîm'in indirildiği Ramazan ayının yaklaştığını müjdeleyen Recep, Şaban ve Ramazan aylarıdır.Yüce Allah'ın ruhumuza ikram ettiği faziletli ve bereketli aylardır. Yapılan dileklerin dalga dalga Allah'a ulaştığı aylardır.

Üç aylar  bu yıl 25 Şubat Salı günü başlamaktadır. Meslek dersleri öğretmenimiz Ergün Ateş öğrencilerimize farkındalık oluşturmak için Üç Aylar Panosunu okulumuz öğrencileriyle hazırlamıştır. Allah bu güzel günleri hakkıyla değerlendirmeyi nasip etsin.

24.02.2020 432

24-02-202024-02-202024-02-2020