'Symbols Of My Country' E-twinning Projemize Başladık.

Ümmü  Baykan Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 'Symbols of My Country' e-twinning projemize bu hafta itibariyle başladık.Projemiz İspanya, Norveç, Ukrayna,Litvanya,Hırvatistan,Polanya ve Türkiye'den toplam 25 okulun ortaklaşa gerçekleştireceği bir çalışmadır. Müdür yardımcımız Gülçin KAVAKLI'nın danışmanlığnı yaptığı projemizde öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

AIM OF PROJECT

The aim of the project is to enable the students to see that their country and its national symbols are unique, but at the same time, they must learn that they have a lot in common with students from other countries.Students will gain an understanding of the national symbols in their country and around Europe. They also will get know and show the national symbols in their homes.

PROJENİN AMACI

Proje öğrencilerin ülkelerinin ve ulusal sembollerinin benzersiz olduğunu görmelerini ve aynı zamanda diğer ülkelerle ortak noktaları olduğunu da öğrenmelerini sağlamaktır. Öğrenciler ülkelerindeki ve Avrupa'daki ulusal sembolleri kavrayacaklardır. Ayrıca kendi ülkelerindeki ulusal sembolleri tanıyacak ve tanıtacaklardır.

WORK PROCESS

Our project consists of three stages:
1. National Flag and Coat of Arms
Each country presents a poster with drawings and short description of their National Flag and Coat of Arms.
2. National anthem
Each country presents a video with their national anthem performed by host country students. Participants are proposed to sing a national song of this country in the original.
3. National symbols in my home
Each country presents photos and short stories about national symbols in their homes.
Timeline:
Looking for partners: January 19-30
Opening the project: February 1
The 1st stage: February 2-8
The 2nd stage: February 9-15
The 3rd stage: February 16-29
Organizing the project publication: March 8-24
Closing the project: March 30

PROJE SÜRECİ

Projemiz üç aşamadan oluşmaktadır:

1. Ulusal Bayrak ve Arması

Her ülke, Ulusal Bayrak ve Arması'nın çizimlerini ve kısa tanımlarını içeren bir poster sunar.

2. Milli marş

Her ülke ev sahibi ülke öğrencileri tarafından yapılan milli marşlarıyla bir video sunar. Katılımcıların orijinal olarak bu ülkenin ulusal bir şarkısını söylemeleri önerilir.

3. Evimdeki ulusal semboller

Her ülke evlerinde ulusal sembollerle ilgili fotoğraflar ve kısa hikayeler sunar.

Zaman çizelgesi:

Ortak arama: 19-30 Ocak