"Hakkın Sesi Mehmet Âkif" Yarışması

Öğrencilerine yönelik  "Hakkın Sesi Mehmet Akif" konulu Resim, şiir  ve Kompozisyon yarışması düzenlenecektir.

Yarışmaya lise öğrencileri Komposizyon dalında katılacaktır. Ayrıca okullarımızda yapılacak olan etkinliklerde "Hakkın Sesi Mehmet Âkif" temalı konulara yer verilmesi ve amacına uygun olarak kutlanması gerekmektedir.

Söz konusu yarışmaya "Hakkın Sesi Mehmet Akif Ersoy" konulu eserlerle katılanacaktır. Okullarımız ise kendi okulunda birinci olan eseri İlçe Komisyonunda değerlendirmesi için en geç 06 Mart 2020 Cuma gününe kadar okul müdürlüklerine teslim etmeleri gerekmektedir.

Sıınıf öğretmenlerimizin ve edebiyat öğretmenimizin öğrencilerimize gerekli duyuruları yapması önemle rica olunur.

25.02.2020 302