Eba.gov.tr Adresinden Uzaktan Eğitim (23 -27 Mart)

Okulların tatil edilmesiyle birlikte 23 -27 mart arasında uzaktan eğitim verilecek.(Okulumuz öğretmenleri 13 Marttan itibaren gerekli çalışmalara başlamış olup,öğrencilerimizin Eba'dan tüm tatil boyunca yararlanmasını amaçlamaktadırlar.) Bu konuda açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk  canlı yayında açıkalma  yaptı.Eba ile ilgili ayrıtınlar  daha sonra   meb.gov.tr de  yayınlanacak.

Öğrencilerimizin öğretmenlerimizin sağlığı için Nisan ayında yapılacak ara tatil öne alınmıştır.

16 Martt'tan itibaren tatil başlayacak 23 Martt'tan itibaren de evde eğitim süreci başlayacak.

Uzaktan öğrenme sistemi ile televizyon ders programı ile ülkemiz model ülke olacaktır.

Öğrencilerimiz EBA ile ders ortamını evlerinde görecektir. İlk ve orta dereceli tüm okullarımızda haftalık ders programı yeniden düzenlenecek.

Eba ve TRT ile dersler bilişim ortamında verilecek. Öğretim kademelerine göre yarım gün mü tam gün mü senkron a senkron mu olacak hepsinin alt yapısı hazırlandı bunları daha sonra sizlere sunacağız.

AYT TYT hazırlanan öğrencilere de ücretsiz destek aracı ile Eba üzerinden derslere devam edeceklerdir.

Bakanlığımız en ince ayrıntıları kullanarak EBA üzerinden ve TRT üzerinden yayımlanarak öğrencilerimiz kendi derslerini alabilecekler.

İlkokul 1 den Lise 12 ye kadar tüm öğrencilerimiz için uzaktan eğitim için hazırlanan tüm materyaller hazırlanmıştır.

İnternet ortamında EBA üzerinden tüm öğrencilerimiz hizmet almaya ve öğretmenlerimizle iletişim halinde olacaktır. Ayrıca ücretsiz İnternet verilecektir.

3 GB İnternet desteği sağlayacağız

. Ayrıca yüz yüze eğitim tekrar olunca TELAFİ EĞİTİM programı da yapılacaktır.

16.03.2020 469