EBA içeriklerine aylık 3 GB'a kadar ücretsiz erişim imkânı

EBA içeriklerine aylık 3 GB'a kadar ücretsiz erişim imkânı

EBA içeriklerine aylık 3 GB'a kadar ücretsiz erişim imkânı

 

 

EBA içeriklerine aylık 3 GB'a kadar ücretsiz erişim imkânı

 

Türkiye'nin GSM operatörleriyle yapılan anlaşma gereği EBA içeriklerine aylık 3 GB'a kadar ücretsiz erişim imkânı 07.05.2019 itibarıyla hizmete sunuldu. Türkiye'nin GSM operatörleriyle yapılan anlaşma gereği EBA içeriklerine aylık 3 GB'a kadar ücretsiz erişim imkânı 07.05.2019 itibarıyla hizmete sunuldu. MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile üç GSM operatörü arasında 13 Mart 2019'da bir protokol imzalanarak EBA'ya ulaşımı daha da kolaylaştırma kararı alındı. Bu kapsamda Türkiye'deki operatörlerden Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell mobil internet bağlantısını kullanan EBA kullanıcıları içeriklere her ay 3 GB'a kadar ücretsiz erişim sağlayacak. Bu kapsamda, Vodafone abonelerinin bu anlaşmadan faydalanabilmeleri için gerekli sistem tanımlamaları Vodafone tarafından otomatik yapıldı. Bu GSM operatöründe herhangi ek bir başvuru sürecine ihtiyaç duyulmadan EBA'ya 3 GB ücretsiz erişim gerçekleşecek. Türk Telekom aboneleri EBA yazıp 5555'e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilecekler. Turkcell aboneleri ise "BİP" uygulamasındaki "Keşfet" menüsü altında bulunan "EBA" kanalını takip edip mesaj gönder ekranında yer alan "Hemen Kazan" seçeneği üzerinden başvuru yaparak bu hizmetten faydalanabilecek.

 

Kampanya detayları için:

 

Türk Telekom Detaylı Bilgi İçin :

 

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/sayfalar/faturali/eba-kampanyasi.aspx

 

Vodafon Detaylı Bilgi İçin :

 

 https://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/egitim-bilisim-agi-kampanyasi.php

 

Türkcell Detaylı Bilgi İçin :

 

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/konusma/eba-3-gb-hediye-internet-kampanyasi#sssTürk

 

Haber Detay İçin :

 

https://www.eba.gov.tr/haber/1576501657

 

 

·         EBA BiP kanalına abone olan kullanıcılara sadece eba.gov.tr ve EBA uygulaması içerisinde kullanılmak üzere 3 GB internet tanımlanacaktır.

 

·         Paketin üst hız limiti 7.2 Mbps'dir.

 

·         İnternet paket aşım ücreti tarife aşım ücreti üstünden devam edecektir.

 

·         Paketlerinizden ne kadar kaldığını KALAN yazıp 2222'ye göndererek ücretsiz öğrenebilirsiniz.

 

·         Bu internet paketinin kullanım hakları sadece yurt içinde geçerlidir, bir sonraki döneme devretmez. Ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz.

 

·         Kampanyaya katılım BiP kanalı üzerinden olup, ücretsizdir.

 

·         Paket sadece internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları pakete dahil değildir.

 

·         Paket hakları ve fayda başkasına devredilemez.

 

·         EBA 3 GB hediye internet kampanyasından bireysel faturalı ve ön ödemeli ses hattına sahip olan kullanıcılar yaralanabilecektir. Kurumsal hatlar bu kampanyadan yararlanamaycaktır.

 

Haber Detay İçin :

 

https://www.eba.gov.tr/haber/1576501657

10.03.2020 423